Mijn favorieten

WAT DOEN WE?

Wij zijn actief in het brede spectrum van de woningmarkt. Onze begeleiding loopt van A tot Z en maatwerk kenmerkt zich hierbij.

Onze hoofdtakken zijn;
Aankoop begeleiding,
Verkoop begeleiding (incl. gratis verkoopadvies),
Taxaties van woningen (gevalideerd en ongevalideerd), 
Vastgoed advies
Vastgoed beheer

Aankoop begeleiding

U wilt een huis kopen. Wat zijn uw woonwensen? Bezit u een huis dat nog moet worden verkocht? Wat zijn uw financiële mogelijkheden? Allemaal vragen die op u afkomen bij een huis kopen.

Met behulp van een aankoopmakelaar van UM Zeeland vindt u daar een antwoord op. Door alles van tevoren goed door te spreken wordt het zoeken naar de juiste woning een stuk makkelijker. 

Uw financiële situatie
Voordat u een huis gaat kopen is het verstandig uw financiële mogelijkheden op een rij te zetten. Wij verwijzen u daarbij graag door naar de juiste expert.

Aankoopmakelaar of verkoopmakelaar?

Wanneer u bij de aankoop van een huis zich laat begeleiden door een eigen makelaar dan spreekt u van een aankoopmakelaar. Dit is dus niet de makelaar van het verkopende huis. Die werkt in opdracht van de verkoper. Een NVM-makelaar is bij één woning nooit zowel aankoop- als verkoopmakelaar. Dit laat de NVM Erecode niet toe. 


Meer weten? Vraag vrijblijvend een gesprek aan!

Verkoop begeleiding

U wilt uw woning of huis verkopen? Daar komt heel wat bij kijken. Welke valkuilen zijn er, welke strategie heeft u nodig en bent u in staat de onderhandelingen over uw huis te voeren?

Daarom is het goed om een verkoopmakelaar in te schakelen. Een verkoopmakelaar behartigt alleen uw belang. In een vrijblijvend en gratis verkoopadvies gaan wij in gesprek en voorzien wij u van een eerste advies.

Wij hebben unieke en exclusieve samenwerkingen zodat uw woning optimaal wordt gepromoot binnen Nederland en België. 

Maak daarom bij de verkoop van uw huis, een afspraak met ons.

Taxatie

U wilt de marktwaarde weten van uw woning. Een taxatie geeft hier antwoord op. Geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet. Dat kan bij een gevalideerd en geregistreerd taxateur van UM Zeeland.

NVM-taxateurs ondergaan periodiek educatie. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd en de kennis actueel. De NVM-taxateur beschikt daarnaast over uitstekende referentie data (middels de grootste database van alle organisaties) en is dus een betrouwbare keuze.

U krijgt doorgaans te maken met taxatie als u een nieuwe woning koopt of u uw hypotheek oversluit. De taxateur onderbouwd de marktwaarde van de woning zoals deze past in de woningmarkt van uw regio. Het bepalen en onderbouwen van de marktwaarde is maatwerk.
Dat betekent dat dit afwijkt van de WOZ-waarde die is samengesteld uit een rekenkundig model, uit een eerdere periode. 
Met een gevalideerd en goed onderbouwt rapport bent u ervan verzekerd dat uw woonwensen vlot en goed tot stand kunnen komen.

Vastgoed advies

UM Zeeland adviseert in de breedste zin van het woord. Diverse particuliere en zakelijke investeerders leggen hun vraagstukken neer. 

Als adviseur zijn wij uw klankbord en voorzien u van de juiste en courante marktinformatie als ook dat wij u op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen en kansen.

Ons doel is hier bij een langdurige relatie op de bouwen waarbij voor beide partijen een win-win situatie wordt gecreëerd. 
Het doel is dat wij uw investering meer waard maken en er uiteraard zelf ook een boterham aan verdienen. Het credo is om onze kostenpost minimaal dubbel terug te verdienen. 

Waarom NVM?

De Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM, is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Het feit dat u een NM-makelaar inschakelt bij verkoop van uw huis, geeft aan dat u de verkoop niet aan zo maar een makelaar overlaat. De NVM-makelaar staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid en zekerheid.