Mijn favorieten

TARIEVEN

Onze tarieven worden altijd op maat bepaald. Afhankelijk van uw wens kunnen wij een aantrekkelijk tarief bieden voor de hoogste kwaliteit dienstverlening tegen een scherpe prijs. 

Voor verkoop en aankoop is de prijs afhankelijk van de verwachtte en te besteden tijd en nazorg. Dit wordt bepaald door de courantheid van uw woning en de verwachting van de makelaar van de ontwikkeling van de woningmarkt.
U kunt met ons de afspraak maken voor een all-in prijs of een percentage bij verkoop. Alle gemaakte afspraken worden netjes vastgelegd in een overeenkomst. 

Belangrijk hier bij is dat dit bij verkoop gebeurt op basis van No Cure No Pay. 

Wilt u alles zelf regelen? Ook dat is mogelijk! 

Voor € 1250,- incl btw. krijgt u de begeleiding zoals u deze gewend bent van een internetmakelaar. Maar er zit een grote plus aan. Besluit u later toch meer dienstverlening af te nemen dan u vooraf dacht? Dan bent u uw geld niet kwijt. U betaalt dan bij voor datgene wat u afneemt. Wilt u toch de opdracht overgeven aan de makelaar voor een reguliere verkoop. Dan wordt het reeds betaalde tarief in mindering gebracht op de courtage.
(* bij de zelfverkoop module betaalt u het bedrag vooraf, tevens is dit niet op basis van No Cure No Pay)

De richtlijnen voor taxaties gelden als volgt;
v.a. € 425,- ongevalideerd rapport
v.a. € 550,- gevalideerd rapport woning all-in (incl, btw, kadasterkosten, reiskosten en validatie)
v.a. € 650,- gevalideerd rapport incl. verbouwing all-in
v.a. € 750,- gevalideerd rapport appartement all-in
v.a. € 850,- gevalideerd rapport appartement incusief verbouwing all-in 

Waarom een taxatierapport?

Een woningtaxatierapport heeft u nodig bij de aan- of verkoop van uw woning, een verbouwing, het vaststellen van successie- of overdrachtsbelasting, WOZ-zaken of het oversluiten van een hypotheek. Het is erg belangrijk dat u kunt vertrouwen op de inhoud van een taxatierapport en dat u begrijpt hoe de waarde tot stand is gekomen.

Wij zijn aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en ingeschreven in de Vastgoecert en NRVT. Als aangesloten taxateur dienen wij de taxatie volgens strenge richtlijnen te onderbouwen zodat u duidelijk en overzichtelijk kunt zien hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) is de garantie voor de opdrachtgever dat hij een integere en deskundige vastgoedtaxateur inschakelt: een Register-Taxateur (RT). Een Register-Taxateur handelt in het publiek belang, werkt volgens internationale richtlijnen EVS/IVS en erkende gedrags- en beroepsregels. De Register-Taxateur onderwerpt zich aan het doorlopend toezicht en het centrale tuchtrecht van het NRVT. Alle Register-Taxateurs in Nederland kunt u vinden in het register van het NRVT.

Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvende contact met ons op!