Mijn favorieten

Makelaar Sas van Gent

Een plaats met een bijzondere geschiedenis

De stad Gent was op zoek naar een verbinding met de zee, zodat het zich meer kon richten op de internationale handel. Hiervoor was een sluis (oftewel een ‘sas’) nodig bij Sint Jansdijk. Vervolgens moest de sas beschermd worden met een schans en uiteindelijk zou hier een complete plaats uit ontstaan. Eentje die een redelijk grote rol zou gaan spelen in de geschiedenis van Nederland, met een aantal belegeringen, verwoestingen en uitbreidingen.

Sas van Gent is nog steeds geen grote plaats, maar is wel een plek met veel geschiedenis en een plaats die floreert. Wanneer u hier een woning zoekt, is kennis van de woningmarkt belangrijk. Er zijn namelijk veel mogelijkheden binnen Sas van Gent zelf en hierbuiten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de beschikbare koopwoningen, dan bent u bij de makelaar in Sas van Gent aan het juiste adres. Wilt u verkopen, maar weet u nog niet zo goed welke vraagprijs u op uw woning kunt plakken of hoe u dit vastgoed op de markt moet zetten om potentiële kopers aan te trekken? Ook dan kunt u uiteraard terecht bij UM Zeeland. De Zeeuwse vastgoedmarkt is ons thuis. 


 

De makelaar in Zeeland voor verkoop en aankoop van vastgoed

Op zoek naar een andere woning? Dat is een lastig traject. Weet u al precies welke eisen u heeft en moet de woning in de buurt van Sas van Gent liggen, dan heeft u al een groot gedeelte achter de rug. Maar zonder kennis van de lokale vastgoedmarkt is het vinden van die perfecte woning lastig. Ook wanneer u wilt verkopen is het beeld vertroebeld. Welke prijs kunt u vragen, wat moet u doen om de aandacht te trekken van potentiële kopers en welk bod is een goed bod voor uw huis?

Makelaar Sas van Gent

UM Zeeland is de ervaren makelaar in Sas van Gent. Wij kennen de markt, weten welke objecten binnenkort op de markt komen en waar mensen interesse in hebben wanneer zij vastgoed in deze regio zoeken. Deze kennis en ervaring zetten we graag voor u in, zodat de doorlooptijd aanzienlijk verkort kan worden en het een aantrekkelijker proces wordt. Wij kunnen alles van A tot Z van u overnemen en hebben zelfs partners ter beschikking die u kunnen helpen met hypotheekadvies of bouwkundige adviezen. Handig wanneer een woning nóg niet aan uw wensen voldoet, maar dit aangepast zou kunnen worden. 
 

Vastgoed (ver)kopen in Sas van Gent

Wilt u vastgoed kopen of verkopen in Sas van Gent? Dan zijn wij de makelaar die u direct verder kunt helpen. Met onze ervaring, persoonlijke benadering en bereikbaarheid via telefoon en WhatsApp zorgen we ervoor dat het kopen of verkopen van uw woning naadloos aansluit op uw wensen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u eerst eens contact met ons hebben over de mogelijkheden? Vul dan ons contactformulier hieronder in, bel ons via 06 20 87 57 76 of mail direct naar info@umzeeland.nl
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring